lauantai 24. toukokuuta 2014

Vuokatti Ski Team jigaamassa

Liekö koskaan aiemmin ollut Nuasjärven aalloilla samanaikaisesti kalassa yhtä monta olympiavoittajaa kuin tänä päivänä? Poikkeukselliseksi tilanteen teki myös se, että kalastamassa olivat lähes kaikki Vuokatti Ski Teamin huippu-urheilijat taustajoukkoineen. Ja kun kilpaurheilijoista on kyse, niin kalastuskilpailunahan tämänkertainen jigireissu haluttiin pyöräyttää ... Vuokatti Fishing MiniCUP tietenkin :)

Ikäänkuin ennaltasovittuna olympiavoittajat veivät kalakisan kärkisijat. Kippareiden alkukesä menikin sitten haukia tähän opettaessa, C&R:nä tietenkin, jotta voimme sitten käyttää samoja koulutettuja kaloja myöhemmin uudestaan ;)

Hyvä kalakaverini Tatu "Täky" Paavola, yksi tämänkertaisista oppaista, totesi reissun päätteeksi "etten ikkään ole päässyt kalastamaan näin hyväkuntoisessa porukassa" ... tähän on allekirjoittaneen, sekä Sami "Sinttivintturi" Tervon, myös yksi reissun oppaista, helppo yhtyä ihan jo silläkin kokemuksella, että kalastamme paljon yhdessä ;)

Vuokatti Fishing kalastusoppaineen toivoo kaikille Vuokatti Ski Teamin huippu-urheilijoille onnistunutta harjoituskautta, sekä tuloksellista kisakautta ... ei ole sen kauniimpaa kuin yli sata kiloa luonnonkaunista mieslihaa huutaa höötä tv:n äärellä, ääni himmnetyneenä, silloin kun suomisuksi luistaa!

Iivo Niskanen - Olympiavoittaja, sekä Vuokatti Fishing MiniCUP ylivoimainen ykkönen (kuva Tatu Paavola).

Sami Jauhojärvi - Olympiavoittaja ja kalakisan kiistaton kakkonen.

Nuasjärvellä vallitsi tuulinen, mutta loistavan aurinkoinen keli. 
 
Kalakisaan osallistunet Vuokatti Ski Teamin huippu-urheilijat, sekä voittajan "malja", jonka rinnalla olympiamitalikin saattaa himmentyä ;)

Koko kalastusseurue, huippu-urheilijat, taustavoimat, sekä kalastusoppaat yhteispotretissa Aatelisaaressa, The Aateli Island.

torstai 22. toukokuuta 2014

The joy of jigging

A successful evening fishing theme. Pictures speak for themselves.

Guess what?
 
This time a different species.
 
Waiting ... it's comming.

Splashing again ...

Nice catch, C&R after photo.

Careful catch and release also this little zander.

tiistai 13. toukokuuta 2014

Fishermen from Czech Republic

Summer comes slowly also in Vuokatti and the fish become active little by little. Every fisherman, however, got to know the local pikes :)

Fishermen from Czech Republic.
The day after fishing trip winter hits back ... fortunately only for a moment.