lauantai 15. toukokuuta 2010

Mikä mättää?

Kevät repii parhaimpiaan ja vedet lämpenee kohisten. Isot mamma-hauet valmistautuvat kutualueiden edustoilla suvun jatkamiseen ja ovat ärhäkkänä vieheisiin. Tämän parempaa haukiriehaa ei näillä korkeuksilla olekaan.

Kuhat syönnöstävät jäistä vapautuneilla matalikoilla ahnaina parvina. Tämän helpompaa ei kuhan tavoittaminen voi ollakaan.

Kainuun uistelijat mättävät sillä kuuluisalla melassisankolla kuhaa ja haukea veneeseen, niin että hartioita hapottaa ja heikkokuntoisimmat pyörähtelevät tajutonna partaan yli järveen (totuudenmukaisuuden tulkinta lukijan vastuulla), mutta mikä mättää?

Vene killottaa nätisti trailerin päällä ja kaikki on viimeisen päälle tikissään. 20 tuntia ehti veneen tuntimittariin tälle vuodelle raksuttaa, kunnes päättyi laulu rastaan. Voi tätä kurjuuden kurjuutta.

Enempää en julkisesti asiaa, ainakaan tässä vaiheessä, ryhdy ruotimaan. Tämän kokoluokan uistelupaatissa on niin monta kohtaa, joka voi kränätessään lopettaa leikin lyhyeen, joten ei kannata arvuutella mikä mättää.

Tuumaampahan vain, että sanalla on painoarvoa! Ilokseni olen laittanut merkille, että lukijakuntaa, jopa vakituista sellaista, on blogini saanut kasvavaan tahtiin. Ja käsitykseni mukaan tämä arvon lukijakunta, elikkäs te, on sellaista sorttia, jotka esim. kalustohankintojaan tehdessä kartoittavat tilannetta hyvinkin laajasti myös mm. erilaisia foorumeita ja blogeja ahnaasti tulkiten.

Läheltä toimintaani seuranneet tietävät miten kävi tietyn merkkiselle hilavitkuttimelle viime syksynä, eikä koskaan moista soopaa tilalle. Tällä kertaa katson yhdesti läpi sormien ja sitten kuuluu. En tiedä kenen etu tuo ns. kuuluminen sitten loppukädessä on, mutta antaapahan taas aihetta kuluttajille miettiä mihin euronsa pistää. Jokainen komponentti uisteluveneessä, ja veneissä ylipäätään, on tuiki tärkeä ja kun kyseessä on vielä näihin komponentteihin toiminnassaan tukeutuvaa yritystoimintaa, kasvaa komponenttien toimintavarmuuden merkitys moninkertaiseksi.

Harkitkaa tarkkaan ja vielä kertaalleen mihin euronne pistätte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti