maanantai 20. kesäkuuta 2011

FishKatti 2011 pääpalkinto

Edellisvuotiseen tapaan FishKatti soutu-uistelukilpailun pääpalkinto, Suvi-soutuvene ja Mercury-perämoottori, noudettiin Jokikoneelta Joensuusta. Pääpalkinnon voittajille lahjoittavat Sokos Hotel Vuokatti ja Vuokatti Fishing, myös Sasta lahjoittaa jokaiselle palkintosijalle mukavan kesäisen palkinnon. Lisäksi jaossa kalastukseen liittyviä tavarapalkintoja ja tottakai FishKatti-POKAALIT :)


Jokikone, yli 25 vuotta konekauppaa.
Sasta, korkealuokkaisia asusteita aktiviteetteihin.
Ennakkotietojen mukaan tänä vuonna loistavaa pääpalkintoa tavoittelee edellisvuotta suurempi kalastajajoukko. Lohikalojen painokerroin muutettiin edellisvuoden viidestä kolmeen, joka kenties antaa hyvät mahdollisuudet kilpailun voittoon myös haukikassilla. Uutuutena myös särki hyväksytään kilpailukalaksi, jonka tiedetään iskevän hanakkaasti Särkisellä vieheeseen. Se, joka löytää mieleisen viehevärin kirjolohelle on palkintopallilla korkealla. Saattaa myös olla niin, että parilla kalalla korjataan koko potti, tähän on jokaisella mahdollisuus. Lue FishKatti 2011 säännöt täältä.

Niin tai näin ennakkoasetelma on herkullinen ja Juhannuspäivän iltana tiedetään kuinka kisassa kävi. Kireitä siimoja kaikille tasapuolisesti :)

Jokikoneen Marko Halonen (vas.) luovutti FishKatti 2011 pääpalkinnon kilpailun järjestäjille. Kilpailun järjestäjien puolesta palkinnon vastaanotti Antti Harju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti