lauantai 23. heinäkuuta 2011

Kuhakunkku 2011

Taas jälleen kerran olimme mukana Paltamon ylivoimaisesti valo- sekä vetovoimaisimmassa kesätapahtumassa teamilla "kolmen polven Harju". Nätisti käyttäydyimme ja siivosti olimma, kuten aikaisemminkin ja syystäkin, koska edustamamme taho, Vuokatti Fishing, on yksi Kuhakunkku-tapahtuman yhteistyökumppaneista, sekä mainostajista. Heti alkuun taas kiitokset paikalliselle kalaseuralle, XXX-Fishingclub Paltamo, joka taas pläjäytti pystyyn sellaiset kinkerit, että köyhempiä hirvitti.

JR-sarjan mestari.
Lyhykäisyydessään kisat meni paremmin, kuin edelliskerroilla. Osakilpailun 9. sija, sekä JR-sarjan voitto. Vaikkei tuo JR-sarjan voitto nimenä juurikaan mairittele näin neljänkympin kantturoihin ehtinyttä kipparia, niin makialtahan se voitto aina tuntuu, oli sarja mikä tahansa.

Paltamossa on palkintopallilla mittaa, yhdeksäskin venekunta mahtui lavalle kevyesti.
Kisan jälkeen aamuyön pikkutunteina, kun Lauri-pojan kanssa söimme "iltapalaa" mökillä Petäjäniemessä kiteytti hän kilpailun näin "tämä oli paljon parempi päivä, kuin synttärit ja Joulu yhteensä". Voittomönkijällä oli tuskin vaikutusta asiaan ;)

Näissä tunnelmissa edellisvuosina:

Kuhakunkku 2010
Kuhakunkku 2009

ps. Olikohan Kuhakunkussa -09, kun Lauri tiedusteli minulta, että mitä tehtäisiin, jos voitettaisiin mopo, johon yksioikoon totesin, että se laitettaisiin heti myyntiin. Harvoin joudun sanani syömään, vaan nyt kävi niin. Olisihan se jokseenkin törkeää, että juuri voitettu upea pääpalkinto laitettaisiin välittömästi myyntiin ... vähemmälläkin saa lasten kalastusinnon hävitettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti