lauantai 13. elokuuta 2011

HondaCUP 2011, Kuhmo, Lentua

Pettymysten päivä, sekä idiotismin riemuvoitto. Enkä tarkoita Sinttivinttureita, jotka pääsivät pokkaamaan Lentualla ties monennenko kerran, vaan tarkoitan itseäni ja omia kisahölmöyksiä.

Vain idiootti karkaa kalapaikalta ja jättää käyttämättä ne pilkit, joita on kassit pullollaan, sekä tieto siitä, että niillä tulee rumasti kalaa ... aargh sanoisi Tarzan!

Tässä tullaankin siihen kysymykseen, että koko venekunnan näkemysten merkitys on suuressa roolissa. Toki kippari tekee viimekädessä päätökset ja käskytykset, mutta näkemystä tarvitaan kaikilta mahdollisilta suunnilta. Yhden miehen prosessorin suorituskyky on valitettavasti rajallinen, vaikka kyseessä olisi insinööri, heh ;)

Jos opin minäkin tempauksestani, niin oppi Laurikin ja se tässä tärkeintä onkin. Toinen tiimistämme repii vasta kymmenettä ikävuottaan ja takana on jo semmoinen määrä kisa- ja treenitunteja joita ei ole monella vetouistelijaksi itseään tituleeraavalla miehelläkään.

Ei me tästä lopullisesti lannistuta - Kyrösjärvi edelleen tähtäimessä :)

Kokeilkaapas joskus pamauttaa vetocuppi, tai edes yksittäiset kisat läpi jr-miehistön voimin - voi sitä elämysten määrää ja näkemysten erilaisuutta - vaatiihan se tietenkin kipparilta "vähän" pitempää pinnaa. Onneksi muutamia venekuntia löytyy, jossa junnut ovat vahvasti mukana. Seura-aktiivit kun aina mouhkaavat kalastusharrastuksen ukkoutumisesta.

Team Troplan, eli Antti ja Lauri
Peltispesialisti Seppänen, sekä Karikko-Huotari
Sinttivintturit
Plaanaten punnitukseen, leuka kiinni rinnassa, kohti uusia pettymyksiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti