perjantai 12. elokuuta 2011

Treenit, Kuhmo, Lentua

Sain kuin sainkin junailtua hiukan rakoa asiakasretkiltä Lentuan treeniin. Pitäähän sitä kalastusmatkailuyrittäjänkin välillä vapaata viettää, kalastaen tietenkin ;)

Mikäs sitä vesillä ollessa ihan omine ajatuksineen ja kun vielä keli oli kohdallaan ja kala oli otillaan. Turhan hyvät lähtimet kisapäivään, ovat nääs perinteisesti kostautuneet, viimeistään puntarijonossa.

Yksin toheltaessa tahtoo kala- ja tilannekuvat jäädä ottamatta, eikä tämäkään kerta poikennut siltä osin edellisistä. Täytyi tyytyä passiivisiin tilannekuviin, kiviin ja makkaransyöjiin ;)

Hopia-Kettu, kisaraaseri ja heittelykiulu. Näppärä kuin pitsinnyplääjä ...
... ja vähän toisesta vinkkelistä.
Keskelle kiireisintä kalastuskautta hyppäsi mukaan Hopia-Kettu, Silverin sellainen, kera kuuskymppisen mersun. Kaikki vähänkään veneitä varustelleet tietävät, että varustelussa on aina puuhaa, enemmän ja vähemmän, yleensä liikaa aikatauluihin nähden. Ykköskaide Oy:n Olli Kankkunen pystyi tarjoamaan ratkaisut toiveisiini ja vieläpä nopealla aikataululla. Suurin osa ratkaisuista löytyi valmiina plug-and-play nikaleina ja muutamat jutut Olli pyöräytti halutunlaisiksi puhelinkeskustelujen avulla. Loistavaa palvelua ja huippu laatua!


Ja sitten niitä täytekuvia :)

Tämä ei ehtinyt karkuun.
Tuttuja nuotiolla.
Hopia-Kettu ja "pariskunta" Junnila-Haverinen raaseri ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti