lauantai 29. elokuuta 2015

Fishing Team Kalix Kainuun Vetouistelu HondaCUPin voittoon

Kaikki hauska loppuu aikanaan, kuten myös kilpauistelu Kainuussa. Kilpauistelun hauskuus ja haasteellisuus päättyi Fishing Team Kalixin kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, Kainuun Vetouistelu HondaCUPin kokonaiskilpailun voittoon. Voittomarginaali oli selvä ja todettakoon heti alkuun ettei pitkin kautta osaa kilpakumppaneista ahdistaneella ns. miehistökertoimella ollut vaikutusta CUP-mestareiden lopputulemaan.

CUP-mestarit vm. 2015, Fishing Team Kalix, Antti Harju (vas.) ja Tatu Paavola (oik.) mestaruustunnelmissa.

Lyhyt yhteenveto

CUP-mestareiden tulosvire oli hyvä ja kisakunto säilyi iskukykyisenä loppuun saakka. Alkukauden sakkaaminenkin kotivesillä saatiin paikattua nopeasti. Kauden kaikista kisoista kotiintuomisina olivat mm. sijat 1. ja 2., lisäksi pari 3. sijaa. Kaksipäiväiseksi muotoutunut Kuhakunkku meni taas perinteiseen tapaan täysin nollalinjalla.

Selkeä tavoite

Fishing Team Kalixin juuri päättynyt kausi oli toinen peräkkäinen täyspitkä kisakausi. Kausi 2014 päättyi HondaCUPin kokonaiskilpailun 3. sijaan. Lyhyestä yhteisestä kisakokemuksesta huolimatta tiimi on kuitenkin kalastanut aktiivisesti yhdessä jo vuosia, aina merilohen raksipyynnistä järvikalojen jigaamiseen, jota edelleen tehdään aktiivisesti kilpailuohjelman ulkopuolella. Puhutaan siis ns. siviilipyynnistä, jota kertyy satoja tunteja vuosittain. Epäonnisen kauden 2014 päätteeksi asetettiin kärkitavoitteeksi kaudelle 2015 CUPin kokonaiskilpailun voitto, ei yhtään sen enempää eikä vähempää. Jottei tavoitteet jäisi pelkästään suomalais-ugrilaiseksi uhoksi saunanlauteilla, kuulemassa vain viaton vaimorukka ja porstuassa räksyttävä piski, "Mestareiden" tapaan tavoitteiden asetanta tuotiin julki, toki myöskin kilpakumppaneiden alaselän lujuuden koettelemiseksi.

Fishing Team Kalixin A. Harju jakoi facebook-seinällään 31. joulukuuta 2014 kuvan saatetekstillä "Hyvää uutta vuotta kalakaverit ja kaverit, sekä tsemppiä alkavaan kauteen :)".

Onnistumisen eväät

Hyvin yksinkertaista; paljon monipuolisia kalastustunteja yhdessä, jonka kautta tulee luottamus omaan tekemiseen, sekä ns. puhelinralli nollaan. Näilläkin Kainuun korpikairojen lutakoilla on venekuntia, jotka tietävät, tai ovat harhaanjohdettuina tietävinään enemmän muiden venekuntien edesottamuksista kuin oman venekunnan tekemisistä ;)

Next step ...

Nii'in kausi 2016 on kohta jo ovella ja siihen iskeydytään sääntöjen mukaisella tavalla ... tsemppiä kalakavereille ;) Kotijoukoille, kilpakumppaneille ja kilpailunjärjestäjille kiitokset kuluneesta kaudesta ja jaksamisesta :)

Ja niin ... kaiken kisatohinan keskellä on myös asiakkaidenkin kanssa kalasteltu. Siitä jonkin ajan kuluttua facebookin puolella.

ps. Fishing Team Kalix on kalastanut tämän kauden Sastan uusilla 3-kerros Gore-Tex® Storm-kalastusasuilla aina silloin kun pelastautumispuku ei ole ollut välttämätön. Tänä vuonna on tuulta ja sadetta riittänyt, siis täydellinen ympäristöolosuhde huippuluokan asulle. Iso peukku Sastalle aktiivikalastajien toiveisiin vastaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti