maanantai 10. elokuuta 2015

Fishing Team Kalix kympin sakkiin SM-kisoissa

SM-vetouistelu 2015 kisailtiin Nuasjärvellä 8. - 9.8.2015. Kilpailukeskuksena toimi kauppatorin ranta Kajaanin keskustassa. Tämän lähemmäksi kaupunkiydintä ja kaiken kansan nähtäville vetouistelukisoja tuskin pystyy tuomaan. Kilpailusuoritteet tosin "punnerrettiin" kaukana keskustan vilskeestä Nuasjärven aalloilla.

Fishing Team Kalixin sijaluku ensimmäisen päivän päätteeksi oli 35. Toisen päivän komea nousu sijaluvulle 4 nosti Fishing Team Kalixin lopputuloksissa sijaluvulle 10. Lyhykäisyydessään ja sen enempää asiaa aukomatta, ainoa ero näiden kahden kisapäivän välillä oli se, että sunnuntaina olimme kalapaikalla ;)

Onnittelut Juha, Antti ja Sakari Sillanpään venekunnalle komeasta voitosta, sekä onnittelut muille kisoissa pärjänneille venekunnille, lisäksi kiitokset kilpakumppaneille ja kilpailunjärjestäjille.

ps. tällä kuntopohjalla on ilo startata elokuun lopussa HondaCUPin päätöskisaan ;)

Fishing Team Kalix, Antti Harju (vas.) ja Tatu Paavola (oik.), 2-päiväisen rupeaman päätteeksi. Kuva Juha Väisänen.
Tässäpä muutamia kuvatuksia Kajaaninjoelta avautuvista näkymistä vähän erilaisemmista kuvavinkkeleistä. Itse kalastuksesta ei tämmöisissä kinkereissä jouda valokuvaamaan, jo pelkästään vieheiden pyyntikunnosta huolehtimisessa on kahdelle miehelle ihan riittävästi jumppaa :)

Kuva Antti Harju.
Kuva Antti Harju.
Kuva Antti Harju.
Kuva Antti Harju.
Kuva Antti Harju.
Kuva Antti Harju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti