perjantai 7. elokuuta 2015

Fishing Team Kalix SM-kisoihin

Fishing Team Kalixin valmistautuminen kotivesillä Nuasjärvellä järjestetäviin SM-vetouistelukisoihin sujui mallikkaasti viimeistelytreenit mukaanlukien. Urheilutermein kuntopiikin ajoittuminen osui nappiin. Tuoreimpana osoituksena "Mestareiden" vahvasta vireestä on viime viikonloppuna Lentuan HondaCUPin osakilpailusta napattu voitto, sekä samalla vetouistelun Kainuun piirinmestaruus. Samalla "Mestarit" nousivat HondaCUPin kokonaiskilpailussa toiseksi.

SM-vetouistelu on kyseisen kalastusmuodon kärkitapahtuma Suomessa. Kisoissa on n. 150 venekuntaa ympäri Suomea, jotka ovat edellisena vuonna raivanneet tiensä finaaliin, eli SM-kisoihin, menestymällä alueellisissa cupeissa. Lähtöviivalla on siis Suomen kiistaton vetouistelun kärki. "Mestarit" painelevat samalle lähtöviivalle selkä suorana, kuten kilpakumppanit ovat jo huomanneet ja mikäli satumme kalojen kanssa samalle ajolinjalle, niin jaossa ei ole kuin kakkossijoja ;)

Iso kiitos kaikille asiakkaille kalastusmatkoilla, jotka ovat meitä kesän aikana SM-kisoihin tsempanneet! :)

Fishing Team Kalix, eli Kainuussa tunnetummin "Mestarit" (kirjoitusasu aina lainamerkeissä), Antti Harju (vas.) ja Tatu Paavola (oik.). Kuva Antti Vanninen.
Onnitteluvuorossa Lentuan osakilpailussa toiseksi sijoittuneet Jussi Väänänen ja Päivi Kiiskinen Joensuusta. Kuva Antti Vanninen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti